Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
200
g panela kaas (Mexicaanse verse kaas), cut in pieces
of 200 g feta kaas, in stukken - 300 g ui, cut in halves
- 500 g tomaten, cut in pieces
- 30 g olie
-
2
bouillonblokjes (voor 0,5 l)
of 2 volle tl huisgemaakte bouillonpasta - 1000 g kipfilets, cut in pieces (3-4 cm)
-
30
g piloncillo (oersuiker), cut in pieces (see tip)
of 30 g bruine suiker -
20 - 30
g chipotle pepers, apart gehouden (see tip)
of 1 verse chilipeper, zonder zaden, gehakt - 2 gedroogde laurierbladeren
-
18
Mexicaanse tostada's
of 18 taco schelpen - 250 g zure room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2417 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 min
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Kip met amandelen
25 min
Zomerse pastasalade
30 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1h 5min