Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De dag ervoor
- 380 g rode wijn, (type Provence. ½ fles ongeveer)
- 250 g runderbouillon, gebruiksklaar
- 700 g rundsstoofvlees, van Aubrac, in stukken gesneden
- 1 knoflookteentje, platgedrukt
- 1 wortel, in stukken gesneden
- 3 snuifjes gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- ½ tl zout
- 4 snuifjes vers gemalen peper
- 1 ui
- 1 kruidnagel
Dezelfde dag
- 100 g ui, doormidden gesneden
- 35 g sjalotten, doormidden gesneden
- 30 g olijfolie
- 1 knoflookteentje
- 100 g gerookte spek, in reepjes gesneden
- 200 g tomaten, coulis
- 1 el maïszetmeel
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 1 vers laurierblad
- zout
- gemalen peper
- sinaasappelschil
- 1 takje verse rozemarijn, alleen de naaldjes
- 4 wortelen, gesneden
- 80 g ontpitte zwarte olijven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1741 kJ / 411.2 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 721.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Speculoos druiven tiramisu
1 godz.
Oriëntaalse brunch
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 godz. 10 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min