Apparaten en Accessoires
Lamsstoofpotje
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 45min
4 porties
Ingrediënten
-
rozemarijn, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
tijm, verse alleen de blaadjes3 takjes
-
salie, vers5 bladeren
-
uien gehalveerd (1 ui)150 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
spek plakken, in stukken (3 cm)70 g
-
lamsstoofvlees, ontbeend in stukken750 g
-
fijn zout naar believen¼ tl
-
vers gemalen zwarte peper plus extra naar believen½ tl
-
wortelen in schijfjes (1-2 cm)2
-
selderstengels in schijfjes (1-2 cm)2
-
2 bouillonblokjes (voor 0,5 l), (vlees of groenten)bouillonpasta (vlees of groenten)2 el
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
droge witte wijn200 g
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
2479 kJ /
393 kcal
Vetten
42.5 g
Vezels
3.925 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voordeel menu's
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Zalmsoufflé
1u.
Steak Stroganoff
45min
Spinazie- en tomatenquiche
1u. 45min
Steak tartaar
30min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Gebakken kaastaart
3u. 10min