Apparaten en Accessoires
Gierst met kip en curry
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
verse gember in plakjes (2 mm)10 g
-
currypoeder2 tl
-
uien in blokjes (± 2 cm)100 g
-
paprika in blokjes (± 2 cm)80 - 100 g
-
olie30 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder½ tl
-
kippenborstfilet in stukken (± 2 cm)200 g
-
gierstkorrels200 g
-
doperwten, bevroren80 g
-
water600 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
sojasaus20 g
-
zout1 tl
-
verse korianderbladeren gehakt, als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 porties
Natrium
3562 mg
Eiwitten
76.2 g
Calorieën
5956.4 kJ /
1423.6 kcal
Vetten
44.9 g
Vezels
26.6 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
177.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mediterrane paprika's
Geen beoordelingen
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Gestoomde aardappelkroon
50min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Kruiden en Cashew dip
8u. 10min
Japanse kip curry
55min
Goulash van soja met knoedels
1u. 25min
Stoofpot van linzen
2u. 35min
Rijst met groentemix
55min
Kip tikka masala
1u. 10min
Scampi cajun citroen pasta
30min