Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra vergine olijfolie
- ¼ - ½ tl knoflookpoeder
- ¼ tl paprikapoeder
- ¼ tl zout
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 800 g wortelen, groot, in gelijke stukken (5 cm)
- 1110 g water
- verse muntblaadjes, om te garneren
- verse tijmblaadjes, om te garneren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arabische kip met couscous
45 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1sa 30 dk
Zomerse pastasalade
30 Min
Aardappelsoep met curry
35 dk
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 dk
Chili con carne
40 dk
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50 Min
Vichyssoise met pasta
35 dk
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1sa 30 dk