Apparaten en Accessoires
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basis
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Kip en Groenten
Brak ocen
Paëlla
50 min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Brak ocen
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45 min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 godz. 40 min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Brak ocen
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Brak ocen
Met honing geglazuurde wortelen
30 min
Zoet ontbijtbrood
1 godz. 30 min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1 godz.
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min