Apparaten en Accessoires
Bloemkool-spinazie lasagne
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 45min
6 porties
Ingrediënten
Bloemkool gehakt
-
ui gehalveerd140 g
-
teentje knoflook1
-
koolzaadolie30 g
-
bloemkool in stukken600 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
paprikapoeder1 ½ tl
-
1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooienpizza kruidenmix en iets meer om te bestrooien1 ½ tl
Bechamelsaus en afwerking
-
600 g rijstmelk, ongezoethavermoutdrank ongezoet600 g
-
veganistische margarine om in te vetten50 g
-
bloem80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)200 g
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)230 g
-
tomaten in plakjes3
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
12 g
Calorieën
1587 kJ /
379 kcal
Vetten
14 g
Vezels
9.3 g
Koolhydraten
46 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Appel-notenbrood
1u. 25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Vegetarische chili
1u. 5min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min