Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bloemkool gehakt
- 140 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 30 g koolzaadolie
- 600 g bloemkool, in stukken
- 500 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen peper
- 1 ½ tl paprikapoeder
-
1 ½
tl pizza kruidenmix, en iets meer om te bestrooien
of 1 ½ tl gedroogde marjolein, en iets meer om te bestrooien
Bechamelsaus en afwerking
-
600
g havermoutdrank, ongezoet
of 600 g rijstmelk, ongezoet - 50 g veganistische margarine, om in te vetten
- 80 g bloem
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 200 g gedroogde lasagnevellen van harde tarwe (zonder ei)
- 230 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgeknijpt (zie tip)
- 3 tomaten, in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1587 kJ / 379 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 9.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Worst met erwtenrisotto
30min
Amandelpap
10min
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1hod.
Russische rode bietensalade
1hod. 10min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Zalm en venkel risotto
25min