Apparaten en Accessoires
Mediterrane visschotel
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
aardappelen in schijfjes (5-7 mm)350 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water20 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout in stukken (3 cm)500 g
-
paneermeel2 el
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
zout1 tl
-
ontpitte olijven50 g
-
gedroogde oregano½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
8958.3 mg
Eiwitten
83.5 g
Calorieën
2719.6 kJ /
650 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Noedelsoep
35min
Bloemkool met kaas
55min