Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 30 g olijfolie
- 350 g aardappelen, in schijfjes (5-7 mm)
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 20 g water
- 500 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout, in stukken (3 cm)
- 2 el paneermeel
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 tl zout
- 50 g ontpitte olijven
- ½ tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2719.6 kJ / 650 kcal
- Eiwitten
- 83.5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 8958.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Viscurry
35min
Oost-Europese brunch
Nessuna valutazione
Pastasalade met forel en groenten
Nessuna valutazione
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Zalm met venkel
40 Min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Vislasagne met courgette
1 Std.