Apparaten en Accessoires
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
Voorbereiding 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
verse peterselie leaves only20 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie50 g
-
30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm waterverse porcini paddenstoelen cut in slices100 g
en uitgelekt -
verse champignons cut in slices100 g
-
zout plus extra for seasoning1 ¼ tl
-
water1200 g
-
tagliatelle (lang gedroogde pasta)300 g
-
vers gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
1659 kJ /
396 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
54 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Minestrone
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Stoofgerecht met tofu
30min
Geluksbal-raketspiezen
Geen beoordelingen
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min