Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g verse peterselie, leaves only
- 1 teentje knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
-
100
g verse porcini paddenstoelen, cut in slices
of 30 g gedroogde porcini, 20 minuten geweekt in warm water
en uitgelekt - 100 g verse champignons, cut in slices
- 1 ¼ tl zout, plus extra for seasoning
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle (lang gedroogde pasta)
- 1 - 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1659 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Rode bietensap
10min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
40 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Spaghetti met tonijn
40 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Penne met tonijn
35 Min
Japanse kip curry
55min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min