Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 100 g spekblokjes
- 500 - 600 g varkenshaasje
- 2 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 1 - 1 ½ tl zoete paprikapoeder
- 6 - 8 sneetjes gerookt mager spek (60-80 g)
- 500 g zuurkool uit blik
- 1 gedroogd laurierblad (optioneel)
- 3 jeneverbessen (optioneel)
- 500 g water
- 750 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 3 el bakolie
- 250 g uien, in schijfjes
- 140 g melk
- 40 g boter
- 2 - 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2467 kJ / 590 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1ωρ. 30 λεπτ.
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1ωρ.
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Brak ocen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 λεπτ.
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Kleverige sesamkip
40 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Vichyssoise met pasta
35min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min