Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sesamzaad
- 4 verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)
- 75 g teriyaki saus
- 20 g verse gember, in dunne plakjes
- 1450 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 95 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Pêche Melba
Geen beoordelingen
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Geen beoordelingen
Loempia’s
55min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min