Apparaten en Accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
95 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1650 kJ /
394 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Bernse Aardappelrösti met Spek
Geen beoordelingen
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Koken van jasmijnrijst
35min
Koken van basmatirijst
35min
Koken van witte langkorrelige rijst
35min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Gemarineerde paprika's
55min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Couscous met lam en groenten
50min