Apparaten en Accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
95 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1650 kJ /
394 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Peren in rode wijn
3u. 20min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Peren in rode wijn
5u.
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
200 g ui karameliseren
40min
Roggebrood
Geen beoordelingen
Thaise rode curry
1u.
Amaretti van abrikoos
40min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1u. 15min
Karamel varkensvlees
45min
Rijst met groentemix
55min