Apparaten en Accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
95 mg
Eiwitten
33 g
Calorieën
1650 kJ /
394 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2u. 20min
Aardbeienijsjes
12u. 15min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
30min