Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bodem
- 120 g ongezouten boter, zachte boter
- 120 g zelfrijzende bloem
- 120 g ruwe rietsuiker
- 80 g gedroogde, geraspte kokosnoot
Karamelvulling
- 790 g gecondenseerde melk
- 120 g ongezouten boter, zachte boter
- 100 g suikerstroop
Topping
- 150 g pure chocolade, in stukken (3-4 cm)
- 20 g ongezouten boter, zachte boter
- grof zout, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Honingraat
1 Std. 30 Min
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Pruimentaart
Geen beoordelingen
Taart van pindakaas en chocolade
1 Std. 20 Min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Chocoladetruffels
2h 45min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Chocoladevulkaan
15min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min