Apparaten en Accessoires
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Voorbereiding 40min
Totaal 2u. 50min
6 porties
Ingrediënten
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
84.2 mg
Eiwitten
6.1 g
Calorieën
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
14.2 g
Koolhydraten
30.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Mini kerstboompjes
45min
Rode kool cups met kip
25min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Gezouten karamel toffees
1u. 45min
Sinaasappelcake
1u.