Apparaten en Accessoires
Chutney van gekarameliseerde rode uien
Voorbereiding 10min
Totaal 24u.
400 g
Ingrediënten
-
olijfolie25 g
-
rode ui in partjes500 g
-
verse rode chilipeper in repen½ - 1
-
lichtbruine suiker200 g
-
zout1 tl
-
rode wijnazijn200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Eiwitten
5 g
Calorieën
5086 kJ /
1215 kcal
Vetten
25 g
Vezels
9 g
Koolhydraten
221 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Karamelpoeder
1u.
Basis karamel
25min
Koken van basmatirijst
35min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min
Karamelsaus
1u. 30min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Brood met olijven
2u. 20min