Apparaten en Accessoires
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Voorbereiding 30min
Totaal 55min
4 porties
Ingrediënten
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21.7 g
Calorieën
2710 kJ /
647 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
64 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Forelmousse
5min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Citroen-kokos bliss balletjes
40min
Vegan boter
Geen beoordelingen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Vegan kruimeldeeg
45min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min