Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2710 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditionele vruchtenjam
55min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Amandelpap
10 min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Courgettesoep met munt
35 Min
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Groentenbouillonpasta
45min
Kippenbouillonpasta
45min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Boterkoekjes
50min