Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Noedelsoep
35 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Verse zomerse loempia’s
30min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Gebakken spinazie met eieren
40min
Gehakte uien
5 min
Aardbeiendaiquiri
10 Min
Arabische kip met couscous
45min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 min