Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Rode ogen gevulde eieren
Geen beoordelingen
Vleesbouillonpasta
45 Min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Geen beoordelingen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Ananaspakketjes
1h
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1h 35min
Penne met mosselen
1h 5 min