Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 takjes verse kruiden (b.v. basilicum, peterselie, koriander)
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 el olijfolie
- 180 g paneermeel of broodkruimels
- 50 g tomatenpuree
- 1235 g water
- 15 g ansjovisfilet, in olie
- 350 g droge pasta, type spaghetti
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2569 kJ / 614 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 101 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti met tonijn
40 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Penne met tonijn
35 Min
Chili non Carne
1h
Miso carbonara udon noedels
25 min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Spaghetti carbonara
40 Min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Pompoen baba ganoush
35 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min