Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forel met hollandaisesaus
50min
Geroerbakte groenten
10min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Yoghurt en muntdressing
15min
Flan van asperges met zeetong
Keine Bewertungen
Frambozen - limoensorbet
Keine Bewertungen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Aspergesoep met citroen
55min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min