Apparaten en Accessoires
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
13 g
Calorieën
1685 kJ /
403 kcal
Vetten
20 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
41 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Kleine aspergeflans
55min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5u. 15min
Forel met hollandaisesaus
50min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Geen beoordelingen
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Spinazierisotto met asperges
40min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Hollandaisesaus
15min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1u. 5min