Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1200 g water
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 200 g basmatirijst
- 500 - 700 g groene asperges
- 40 g extra vergine olijfolie
Citroensabayon
- 4 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 10 g citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geklopt eiwit
5 dk
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Moussaka met linzen
2 Std. 20 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min