Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zachte mosterd
- 60 g koolzaadolie
- 50 g veenbessensap
- 40 g rode wijnazijn
- 400 g watermeloen, zonder zaden, 100 g in grote stukken en de rest in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 500 g water
- 250 g witte asperges, geschild, in stukken (4-5 cm)
- 250 g groene asperges, onderste derde geschild, in stukken (4-5 cm)
- 1 ijsbergsla, in stukken
- 125 g mozzarella, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1244 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Spinazierisotto met asperges
40min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Siciliaanse garnalensalade
40min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen