Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g zachte mosterd
- 60 g koolzaadolie
- 50 g veenbessensap
- 40 g rode wijnazijn
- 400 g watermeloen, zonder zaden, 100 g in grote stukken en de rest in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 500 g water
- 250 g witte asperges, geschild, in stukken (4-5 cm)
- 250 g groene asperges, onderste derde geschild, in stukken (4-5 cm)
- 1 ijsbergsla, in stukken
- 125 g mozzarella, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1244 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Gazpacho
1h 15min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Chili con carne
40 Min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Yoghurtdressing
5 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Asperge ovenschotel
1 Std. 30 Min