Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g amandelen
- 1 teentje knoflook
- 1 bos verse basilicum, enkel de bladeren (ong. 15 g)
- 1 verse chilipeper, gehalveerd, zaadjes verwijderd
- 1 citroen, de zeste en het sap
- 100 g boter, in blokjes
- 200 g water
- 1000 g verse mosselen, schelpen goed geschrobd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 574.2 kJ / 137.2 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 9.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 min
Citroenijs
8 godz. 30 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 Min