Apparaten en Accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
574.2 kJ /
137.2 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Vijgenmosterd
25min
Walnoot Brittle
1u. 30min
Sojabolognese
40min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Vislasagne met courgette
1u.
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min