Apparaten en Accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
574.2 kJ /
137.2 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosselen met Frietjes
45min
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Haverkoekjes op een stokje
1u. 30min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Margarita
10min
Sangria
10min