Apparaten en Accessoires
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
amandelen100 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum enkel de bladeren (ong. 15 g)1 bos
-
chilipeper gehalveerd, zaadjes verwijderd1
-
citroen de zeste en het sap1
-
boter in blokjes100 g
-
water200 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
574.2 kJ /
137.2 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
4.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Snelle kaassoufflés
45min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1u. 50min
Chili con carne
40min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min