Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 902.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Asperge-watermeloen salade
40 dk
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Spaghetti carbonara
30 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Mousse van ham
10 Min