Apparaten en Accessoires
Taartje zonder koken met zalm en dille
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 15min
8 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken70 g
-
aperitiefkoekjes type TUC200 g
-
citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)20 g
-
verse dille en iets meer voor de afwerking1 bos
-
verse bieslook1 bos
-
roomkaas150 g
-
mascarpone150 g
-
rucola voor de afwerking
-
radijsjes in dunne reepjes1 bos
-
gerookte zalm in dunne reepjes400 g
-
balsamicoazijn voor de afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
902.1 mg
Eiwitten
16 g
Calorieën
1683.8 kJ /
403.6 kcal
Vetten
29.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
13.9 g
Koolhydraten
17.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Forelmousse
5min
Mousse van ham
10min
Franse brunch
Geen beoordelingen
Appel-notenbrood
1u. 25min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Geen beoordelingen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Mousse van tonijn
10min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Gegratineerde coquilles
25min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min