Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g boter, in stukken
- 200 g aperitiefkoekjes, type TUC
- 20 g citroenzeste (10 g voor de room en 10 g fijn geraspt voor de afwerking)
- 1 bos verse dille, en iets meer voor de afwerking
- 1 bos verse bieslook
- 150 g roomkaas
- 150 g mascarpone
- rucola, voor de afwerking
- 1 bos radijsjes, in dunne reepjes
- 400 g gerookte zalm, in dunne reepjes
- balsamicoazijn, voor de afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1683.8 kJ / 403.6 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 902.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse van ham
10 min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Brak ocen
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Brak ocen
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Yoghurtijs met mango
12h
Forelmousse
5 dk
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Mousse van tonijn
10 min