Apparaten en Accessoires
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
Voorbereiding 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Knolselder-wortelsalade
-
knolselder in stukken (2 cm)300 g
-
wortelen in stukken (2 cm)300 g
-
yoghurt, 3,5% V.G.100 g
-
mayonaise20 g
-
vers geperst citroensap10 g
-
honing10 g
-
zout1 tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
Schotse eieren
-
sjalot gehalveerd50 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
rundsvlees ontdaan van pezen, in stukken (3 cm)600 g
-
ei, medium (53-63 g)2
-
mosterd15 g
-
paneermeel70 g
-
zout1 ½ tl
-
gemalen witte peper½ tl
-
bloem om te bestrooien20 g
-
frituurolie1500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
742 mg
Eiwitten
32.8 g
Calorieën
1933 kJ /
462 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
24.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1u.
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min