Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1122 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Geen beoordelingen
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Vanille-mascarpone parfait
2u. 40min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Kalkoenburgers
1h 25min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min