Apparaten en Accessoires
Kip- en aspergetaartjes
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 35min
8 porties
Ingrediënten
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14 g
Calorieën
1122 kJ /
267 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
22 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Tonijnkroketten
1u. 30min
Bibimbap burrito
45min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Japanse kip curry
55min
Steak Stroganoff
45min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1u. 15min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Alpengratin
50min