Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1122 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kleine aspergeflans
55 Min
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20min
Spaanse brunch
1h 15min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Nenhuma avaliação
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nenhuma avaliação
Flan van asperges met zeetong
Nenhuma avaliação
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Krokante olijven
1h 30min