Apparaten en Accessoires
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
ui , in kwarten gesneden200 g
-
teentje knoflook1
-
rode paprika , in stukken gesneden100 g
-
groene paprika , in stukken gesneden100 g
-
courgette , ongepeld en in middelgrote stukken gesneden200 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
aardappelen , in plakjes van 4 mm gesneden500 g
-
eieren , afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld4
-
zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)1 - 2
-
zout½ tl
-
versgemalen zwarte peper2 snuifjes
-
citroen , in schijfjes gesneden (of enkel het sap)1
-
tomatenpulp uit blik400 g
-
suiker1 tl
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
2085 kJ /
499 kcal
Eiwitten
38.8 g
Koolhydraten
30.1 g
Vetten
24.8 g
Vezels
5.45 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Quenelles met waterkerssaus
2u. 45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Kabeljauw met citrusboter
50min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min