Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 1 teentje knoflook
- 100 g rode paprika, in stukken gesneden
- 100 g groene paprika, in stukken gesneden
- 200 g courgette, ongepeld en in middelgrote stukken gesneden
- 60 g extra vergine olijfolie
- 500 g aardappelen, in plakjes van 4 mm gesneden
- 4 eieren, afzonderlijk in plasticfolie gewikkeld
- 1 - 2 zeebaarzen met vel en zonder kop (500 à 600 g/st in zijn geheel)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes versgemalen zwarte peper
- 1 citroen, in schijfjes gesneden (of enkel het sap)
- 400 g tomatenpulp uit blik
- 1 tl suiker
- 1 groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2085 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 38.8 g
- Koolhydraten
- 30.1 g
- Vetten
- 24.8 g
- Vezels
- 5.45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 godz. 30 min
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Havermoutrepen met kaas
45min
Vissticks met tomatensaus
50min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Fideuá van groenten
40min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen