Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1650 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Kipfricassee
Pas d’évaluation
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Gebakken spinazie met eieren
40min