Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
- 80 g Emmental, in stukken
- 500 g water
- 1 tl zout
- 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
- 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
- 200 g melk, 1,5% vet
- 150 g crème fraîche, 15% v.g
- 3 eieren
- ¼ tl gemalen witte peper
- 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1650 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Asperge-watermeloen salade
40 min
Spaghetti carbonara
40 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Lasagnerolletjes
Brak ocen
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Steak tartaar
30 min
Erwten met ham
25min