Apparaten en Accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1650 kJ /
395 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Custard
15min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Courgetteomelet
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Kip- en aspergetaartjes
1u. 35min