Apparaten en Accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1650 kJ /
395 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Asperge-watermeloen salade
40min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Steak Stroganoff
45min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Hazelnootbavarois
6u. 40min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Gebakken spinazie met eieren
40min
Bloemkool met kaas
55min