Asperge ovenschotel
TM6 TM5

Asperge ovenschotel

3.3 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • ½ bos verse bladpeterselie, enkel de bladeren
  • 80 g Emmental, in stukken
  • 500 g water
  • 1 tl zout
  • 700 g aardappelen, klein, goed gewassen
  • 1200 g asperges, geschild, mogelijk half wit - half groen
  • 200 g melk, 1,5% vet
  • 150 g crème fraîche, 15% v.g
  • 3 eieren
  • ¼ tl gemalen witte peper
  • 2 snuifjes gemalen nootmuskaat

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1650 kJ / 395 kcal
Eiwitten
23 g
Koolhydraten
34 g
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten