Apparaten en Accessoires
Asperge ovenschotel
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 porties
Ingrediënten
-
verse bladpeterselie enkel de bladeren½ bos
-
Emmental in stukken80 g
-
water500 g
-
zout1 tl
-
aardappelen klein, goed gewassen700 g
-
asperges geschild, mogelijk half wit - half groen1200 g
-
melk 1,5% vet200 g
-
crème fraîche, 15% v.g150 g
-
eieren3
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1650 kJ /
395 kcal
Vetten
18 g
Vezels
7.8 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Romige aspergesoep
25min
Minestrone
45min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Gestoomd volkorenbrood
2u.
Kip met rode paprika
1u. 5min
Forel met hollandaisesaus
50min