Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
TM6 TM5 TM31

Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

Pastinaak en anijs puree

  • 150 g melk
  • 10 g Pastis
  • 350 g pastinaak, in stukken
  • 1 kruidnagel
  • 1 steranijs
  • 1 snuifje zout, naar eigen smaak
  • 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak

Zeetong in granaatappelboter

  • 300 g zeetongfilet
  • 2 snuifjes zout
  • 75 g sjalotten
  • 3 granaatappels
  • 100 g granaatappelsap
  • 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken

Voeding
per 1 portie
Calorieën
3046 kJ / 728 kcal
Eiwitten
32.5 g
Koolhydraten
71 g
Vetten
33 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten