Compatibele versies
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mallorcaanse vissoep
40 dk
Zeevruchtenstoofpot
1 Std. 5 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1 godz. 20 min
Hummus van rode biet
10 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 dk
Confituur van ananas en gember
40 dk
Zalm en venkel risotto
25 Min