Compatibele versies
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Gazpacho
1h 15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Zalm met venkel
40 Min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1 Std. 45 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Mysterieuze soep
45 Min