Apparaten en Accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3046 kJ /
728 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
71 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1u.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Hollandaisesaus
15min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min