Compatibele versies
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
- 150 g melk
- 10 g Pastis
- 350 g pastinaak, in stukken
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 1 snuifje zout, naar eigen smaak
- 3 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
Zeetong in granaatappelboter
- 300 g zeetongfilet
- 2 snuifjes zout
- 75 g sjalotten
- 3 granaatappels
- 100 g granaatappelsap
- 70 g halfgezouten boter, in kleine stukken
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3046 kJ / 728 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Steak au Poivre
20 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Rabarber-citroen cookies
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30 min
Rabarber-munt cocktail
2h
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Hollandaisesaus
15min