Apparaten en Accessoires
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
2 porties
Ingrediënten
Pastinaak en anijs puree
-
melk150 g
-
Pastis10 g
-
pastinaak in stukken350 g
-
kruidnagel1
-
steranijs1
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper naar eigen smaak3 snuifjes
Zeetong in granaatappelboter
-
zeetongfilet300 g
-
zout2 snuifjes
-
sjalotten75 g
-
granaatappels3
-
granaatappelsap100 g
-
halfgezouten boter in kleine stukken70 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3046 kJ /
728 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
71 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Pisco sour
10min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Courgetteomelet
40min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Garnituur van courgette
30min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min