Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bevroren veenbessen margarita
5 λεπτ.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1ωρ. 30 λεπτ.
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 λεπτ.
Mousse van tonijn
10 λεπτ.
Zalmtartaar
10 λεπτ.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Mousse van ham
10 λεπτ.