Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sjalotten, gehalveerd
- 250 g gerookte forelfilet, in stukken (ong. 4 filets)
- 150 g verse room
- ¼ tl fijn zout
- 2 snuifjes witte peper
- 20 sneetjes pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)
- 4 - 5 takjes dille, vers, om te garneren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 257 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1óra 30p
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45p
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Mousse van tonijn
10 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35p
Stoofgerecht met tofu
30p
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Mousse van ham
10 Min
Sabayon (Zabaglione)
15p