Apparaten en Accessoires
Forelmousse
Voorbereiding 5min
Totaal 5min
20 stuks
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd4
-
gerookte forelfilet in stukken (ong. 4 filets)250 g
-
verse room150 g
-
fijn zout¼ tl
-
witte peper2 snuifjes
-
pompernikkel brood (zie tip) of bruin brood, beetklaar (Ø 4-5 cm)20 sneetjes
-
dille, vers om te garneren4 - 5 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
4 g
Calorieën
257 kJ /
62 kcal
Vetten
3 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadomayonaise
15min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Vitello tonnato
13u.
Hollandaisesaus
15min
Mousse van ham
10min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Bellini cocktail
5min
Mousse van tonijn
10min
Advocaat
10min