Apparaten en Accessoires
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2644.6 mg
Eiwitten
62.6 g
Calorieën
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Vetten
38.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Koolhydraten
16.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Choronsaus
20min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Forelmousse
5min
Mousse van ham
10min