Apparaten en Accessoires
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2644.6 mg
Eiwitten
62.6 g
Calorieën
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Vetten
38.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Koolhydraten
16.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Forelmousse
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min
Vitello tonnato
13u.
Mousse van ham
10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Zalmtartaar
10min