Apparaten en Accessoires
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
Voorbereiding 15min
Totaal 25min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd20 g
-
boter10 g
-
room, 35% vet75 g
-
zout en iets meer om af te werken½ tl
-
doperwten, bevroren225 g
-
citroensap naar eigen smaak½ tl
-
sneetjes spek (15 cm)4
-
sint-jakobsschelpen kuit verwijderd8
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
creme van balsamicoazijn als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2644.6 mg
Eiwitten
62.6 g
Calorieën
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Vetten
38.1 g
Vezels
6.8 g
Verzadigd vet
18.7 g
Koolhydraten
16.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Vitello tonnato
13h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bearnaisesaus
20min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nessuna valutazione
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Bearnaisesaus
15min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Hollandaisesaus
15min
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Pâté in korst
10h
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min