Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 75 g room, 35% vet
- ½ tl zout, en iets meer om af te werken
- 225 g diepgevroren doperwtjes
- ½ tl citroensap, naar eigen smaak
- 4 sneetjes spek (15 cm)
- 8 sint-jakobsschelpen, kuit verwijderd
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- creme van balsamicoazijn, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2805.3 kJ / 667.9 kcal
- Eiwitten
- 62.6 g
- Koolhydraten
- 16.1 g
- Vetten
- 38.1 g
- Verzadigd vet
- 18.7 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 2644.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45 min
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1 Std. 25 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Citroenslush met champagne
Geen beoordelingen