Apparaten en Accessoires
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optioneel) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46 g
Calorieën
2782 kJ /
664 kcal
Vetten
43 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Gierst met kip en curry
35min
Broccolisoep
15min
Groen gekleurde eieren
Ninguna valoración
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Gembersoep met rode paprika
50min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min