Apparaten en Accessoires
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Voorbereiding 25min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
bruine suiker½ tl
-
citroen liefst biologisch, zeste en sap1
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)4
-
sjalotten in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
prei enkel het witte gedeelte, in stukken100 g
-
verse gember (optioneel) gepeld20 - 30 g
-
selderstengels in stukken100 g
-
diepgevroren doperwtjes350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
broccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
lichte room (ong. 18% vet) naar smaak50 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
46 g
Calorieën
2782 kJ /
664 kcal
Vetten
43 g
Vezels
9.4 g
Koolhydraten
19 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Mysterieuze soep
45 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 Min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Driekoningentaart met pompoen
Keine Bewertungen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Romige erwtensoep
40 Min