Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen, liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei, enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember, gepeld (optioneel)
- 100 g selderstengels, in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet), naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
Pas d’évaluation
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Bloemkoolrijst poke bowl
Pas d’évaluation
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Glutenvrije kerstfruitcake
Pas d’évaluation
Halloween-worstvingers
1 godz.
Aardappel-preisoep
40 Min
Omelet van eiwit
35 min
Gevulde veggieslakken
45 min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min