Apparaten en Accessoires
Romige vegan broccoli en kaas soep
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
wit brood dik, in blokjes (2 cm)3 sneetjes
-
broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)1
-
teentjes knoflook volgens smaak3 - 5
-
ui in vier gesneden100 g
-
olijfolie30 g
-
1 volle tl groentebouillonpastagroentebouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
wortel in stukken (3 cm)90 g
-
aardappel geschild, in blokjes (3 cm)200 g
-
water1100 g
-
voedingsgist vlokken40 g
-
gemengde kruiden, gedroogd¾ tl
-
paprikapoeder¾ tl
-
gemalen cayennepeper¼ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
geraspte vegan kaas (optioneel) om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1032 mg
Eiwitten
18 g
Calorieën
1629 kJ /
390 kcal
Vetten
17 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
2.8 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Linzensoep met spinazie
50min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Gembersoep met rode paprika
50min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min