Apparaten en Accessoires
Basis kippenbouillon
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
1 portie
Ingrediënten
-
ontvelde kippenborst250 g
-
kipfilet met huid en zonder been250 g
-
prei in stukken250 g
-
verse peterselie2 takjes
-
selder in helften2 stengels
-
wortelen in helften2
-
ui in stukken100 g
-
kippenbouillonpasta1 el
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen peper1 tl
-
water1750 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
3402 mg
Eiwitten
65 g
Calorieën
2268 kJ /
540 kcal
Vetten
5 g
Vezels
11 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
65 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chanoeka
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Keine Bewertungen
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Mini Fougasse
Keine Bewertungen
Honingraat
1 Std. 30 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min