Apparaten en Accessoires
Balletjes in tomatensaus
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1323.3 mg
Eiwitten
25.8 g
Calorieën
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
4.2 g
Verzadigd vet
9.7 g
Koolhydraten
22.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Gyoza met kip en knoflook
45 min
Rendang met Gele Kleefrijst
2 godz. 45 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Tomatensoep met Burrata
35 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Butternutsoep met Curry en Mango
30 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Verse Tomatensoep
30 min