Apparaten en Accessoires
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)1000 g
-
olie4 el
-
zout naar eigen smaak
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
teentjes knoflook licht geplet5 - 6
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
67 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
919 kJ /
219 kcal
Vetten
9 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Geraspte Wortelsalade
10min
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Gestoomde rijst
25min
Gekookte pasta
20min
Loempia’s
55min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Noten bolognese
35min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min