Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen
Bananenbrood
Geen beoordelingen
Geel gekleurde eieren
55min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Gestoomde rijst
25min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Bloemkool met kaas
55min