Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1000 g aardappelen (zie tip), geschild, in vieren gesneden (± 5 cm)
- 4 el olie
- zout, naar eigen smaak
- gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 - 6 teentjes knoflook, licht geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 919 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Natrium
- 67 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rijst
25min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gekookte pasta
20min
Fatayer met kaas en munt
2h
Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Bechamelsaus
15 Min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Pastasalade met groenten
1h
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Warme chocolademelk van de inca's
40min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Gekookte eieren
20min