Compatibele versies
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl basterdsuiker
- 1 citroen, het liefst biologisch, geraspte zeste en sap
-
4
verse zalmfilets, zonder vel (à 150-180 g)
of 4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g) - 5 - 10 g verse gember, geschild, in plakjes (optioneel)
- 1 teentje knoflook
- 100 g sjalot, gesnipperd
-
100
g prei, alleen het witte gedeelte, in ringen
of 100 g ui, gehalveerd - 100 g bleekselderij, in stukken
-
350
g diepvriesdoperwten
of 350 g wortelen, in stukken (zie tips) - 450 g water
- 2 tl zout
- 250 g aardappelen, in stukken (1 cm)
-
400
g broccoliroosjes
of 400 g gemengde groenten (bv. wortel, courgette, aardappel, champignons), in plakjes (0,5 cm) - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 10.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Vegan kaas dip
40min
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Halloween quiche
2h
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min