Apparaten en Accessoires
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie80 g
-
sojasaus50 g
-
fijne suiker½ tl
-
citroen het liefst biologisch, geraspte zeste en sap1
-
4 witvisfilets, zonder vel (à 150-180 g)verse zalmfilets zonder vel (à 150-180 g)4
-
verse gember (optioneel) geschild, in plakjes5 - 10 g
-
teentje knoflook1
-
sjalot gesnipperd100 g
-
100 g ui, alleen het witte gedeelte, in ringenprei alleen het witte gedeelte, in ringen100 g
-
bleekselderij in stukken100 g
-
350 g wortelenbevroren doperwten350 g
-
water450 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in stukken (1 cm)250 g
-
400 g gemengde groentenbroccoliroosjes400 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
room om te koken, ong. 18% vet, naar smaak50 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
44 g
Calorieën
2984 kJ /
713 kcal
Vetten
44 g
Vezels
10.7 g
Koolhydraten
30 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min