Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - 1 teentje knoflook, volgens eigen smaak
- 1 pikante Spaanse peper, vers en zonder zaadjes
- 40 g extra vergine olijfolie
- 300 g verse tonijn, zonder vel en in blokjes (3 cm)
- 1 ½ tl zout + naar believen
- 30 g gezouten kappertjes, ontzout in koud water
- 1 snuifje versgemalen peper
- 1 takje verse basilicum, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 400 g cherry tomaat, in kwartjes, zonder zaden
- 1200 g water
- 320 g spaghetti
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 17.3 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Chocolade-hazelnoot smoothie bowl met cacao nibs
2 Std. 10 Min
Rode kool cups met kip
25min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Penne met mosselen
1 Std. 5 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Japanse kip curry
55 min