Apparaten en Accessoires
Zoetzure vis met rijst
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
jasmijnrijst250 g
-
geklaarde boter20 g
-
verse ananas in stukken (3,5 cm)400 g
-
suiker30 g
-
paprika in reepjes (5 cm lang, 0,5 cm dik)200 g
-
verse gember in plakjes (2 mm)20 g
-
teentjes knoflook2
-
uien in 8 gesneden120 g
-
olie20 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken470 g
-
lichte sojasaus30 g
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
Shaoxing rijstwijn15 g
-
rijstazijn30 g
-
ketchup30 g
-
zout1 ½ tl
-
witvisfilet in blokjes (4-5 cm)400 g
-
water1 el
-
maïzena (zetmeel)1 el
-
lente-ui gehakt, als afwerking
-
sesamzaad om te bestrooien
-
geroosterde sesamolie (optioneel) om te besprenkelen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1320.2 mg
Eiwitten
27.1 g
Calorieën
2279.3 kJ /
544.8 kcal
Vetten
12.4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
80.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chinese keuken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Geen beoordelingen
Paastuin
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1u.
Kip met citroen
50min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Groenteflan
1u. 35min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min