Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2.52 g
- Koolhydraten
- 16.99 g
- Vetten
- 16.86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40 dk
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
200-300 g ui glaceren
Pas d’évaluation
Gekookte pasta
20 Min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1 godz. 20 min
Spaghetti met tonijn
40 dk
Balletjes in Spaanse saus
55 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Ovenschotel van aardappelen
1sa 30 dk
Bloemkool met kaas
55 Min
Gekookte eieren
20 Min