Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g extra vergine olijfolie
- 2 teentjes knoflook in schijfjes
- 600 g vastkokende aardappelen, in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden
- 100 g water
- 1 tl zout
- 10 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt
- 1 tl azijn
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 2.52 g
- Koolhydraten
- 16.99 g
- Vetten
- 16.86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelpuree
45 Min
Gekookte pasta
20 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Noedelsoep
35 Min
Fatayer met kaas en munt
2h
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min