Apparaten en Accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
12 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 Std. 30 Min
Mayonaise zonder ei
10 Min
Papaya'péro
30 Min
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Immuniteitsboost
5 Min
Romige snijbietsoep
35 Min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 Std. 30 Min
Russische rode bietensalade
1 Std. 10 Min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Keine Bewertungen