Apparaten en Accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
12 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Bessencurd
20min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Vegan kruimeldeeg
45min
Bellini cocktail
5min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Chocolade toffee cake
2u.