Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g boter, in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren
- 200 g bloem, plus iets extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud
- ½ tl zout
- Voeding
- per 18 stuks
- Calorieën
- 9300 kJ / 2223 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 152 g
- Vetten
- 168 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Vijfzadenbrood
1 Std. 50 Min
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Heksenvingerkoekjes
2 godz.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Brood
3 Std.
Vanillesuiker
72h
Kruimeldeeg
5 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
200 g ui karameliseren
40min
Pizzadeeg
1h