Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g boter, in stukjes (1-2 cm) gesneden, bevroren
- 200 g bloem, plus iets extra voor het bestuiven
- 90 g water, koud
- ½ tl zout
- Voeding
- per 18 stuks
- Calorieën
- 9300 kJ / 2223 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 152 g
- Vetten
- 168 g
- Vezels
- 5.8 g
Alternatieve recepten
Vers pastadeeg
1h
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Gekruide lamstaart
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Amandelpasta
1h 10min
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Profiteroles
2 godz.
Soezendeeg
2 godz.