Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
- 70 g 'Crêpe Dentelle' koekjes
- 200 g room, min. 30% vet, koud
- 100 g witte chocolade, in stukken
- ¼ vanillestokje, geschraapt
- 200 g roomkaas
Sous-vide aardbeien
- 400 g aardbeien, gehalveerd
- ¼ tl gemalen kaneel (optioneel)
- 2 stukken sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolademousse
3 godz. 20 min
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Driedubbele chocoladetaart
2 Std. 30 Min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Sous-vide peren met kaneel
2 Std. 5 Min
Panna cotta
6h 15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 godz. 20 min
Sous-vide teriyaki zalm
1 godz. 20 min
Romige aspergesoep
25 min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min