Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
- 70 g 'Crêpe Dentelle' koekjes
- 200 g room, min. 30% vet, koud
- 100 g witte chocolade, in stukken
- ¼ vanillestokje, geschraapt
- 200 g roomkaas
Sous-vide aardbeien
- 400 g aardbeien, gehalveerd
- ¼ tl gemalen kaneel (optioneel)
- 2 stukken sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)
- 1500 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lichtblauw gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Virgin chai vanille cocktail
Keine Bewertungen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Keine Bewertungen
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Aardbeien mille-feuille
5h
Victoria Sponge cake
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Karameltaart
3h 50min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min