Apparaten en Accessoires
Lamslende met roze pepersaus
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken30 g
-
sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
water220 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), naar believen (zie tip)bouillonpasta naar believen (zie tip)½ tl
-
1 tl groene peper, vers of in azijnroze peperkorrels1 tl
-
nieuwe aardappelen ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)300 g
-
olijfolie om in te vetten
-
lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )700 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water1 el
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)150 - 200 g
-
wortel in julienne1
-
whisky1 el
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
1 tl groene peperkorrels, op azijnroze peperkorrels1 tl
-
verse room60 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
29 g
Calorieën
1830 kJ /
435 kcal
Vetten
29.3 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
12.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Hollandaisesaus
15 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Groene pepersaus
20 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Eendenlever
33 Std.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 Std. 25 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Vislasagne met courgette
1 Std.
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min