Apparaten en Accessoires
Pulled pork met gestoomde broodjes
Voorbereiding 25min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
Gestoomde broodjes
-
plantaardige olie voor het invetten
-
water300 g
-
30 g verse gist, verkruimeldinstantgist3 tl
-
bloem500 g
-
fijn zout2 tl
Pulled pork en appel
-
varkensschouderlap, ontbeend1000 - 1200 g
-
teentjes knoflook3
-
rode ui (ongeveer 1 ui), gehalveerd120 g
-
wortel (ongeveer 1 wortel), in vier gesneden110 g
-
selderstengels (ongeveer 2 stengels), in vier gesneden80 g
-
venkelknol (ongeveer 1/2 knol), in dunne schijfjes80 g
-
appels, zuur (vb.Granny Smith), klokhuis verwijderd en in acht gesneden2
-
olijfolie40 g
-
2 tl zoete paprikapoederpaprika, gerookt, gemalen2 tl
-
mosterd1 tl
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
bruine suiker1 el
-
azijn80 g
-
50 g suikerstroopmelasse50 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt1 el
-
tomatenpuree1 el
-
melk om te bestrijken1 - 2 el
-
groene sla als bijgerecht
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
48.9 g
Calorieën
3745 kJ /
891 kcal
Vetten
40.7 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
80.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Koken met de Varoma
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1u. 45min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1u. 35min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1u. 10min
Citroenmeringuetaart
2u. 30min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min