Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 biefstukken (ong. 180-200 g / stuk, 3 cm dik)
- 2 tl zout
- ¾ tl gemalen peper
- 4 takjes verse tijm
- 1400 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 50 g sjalotten
- 1 - 2 takjes verse dragon
- 50 g droge witte wijn
- 1 el witte wijnazijn
- 200 g boter, in stukken, en 1 el om te bakken
- 4 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2926 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 56 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 93 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Sous-vide teriyaki zalm
1u. 20min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1h 10min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
200 g ui karameliseren
40min