Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto en zongedroogde tomatencake
40 分钟
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 Std. 20 Min
BBQ-saus
20 min
Rabarberijs
36sa 25 dk
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20 min
Peren in rode wijn
5h
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30 min
Pastasalade met groenten
1h
Preiquiche
1 Std. 45 Min
Gekookte pasta
20 min
200 g ui karameliseren
40 分钟