Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel zephyrs
Geen beoordelingen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min
Lang rijzende pizza
Geen beoordelingen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Geen beoordelingen
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Canapé met ei
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Knapperige koekjes
1h 30min
Koolsla
10min