Apparaten en Accessoires
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
Voorbereiding 20min
Totaal 1u.
12 stuks
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paasnesten
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
sjalot20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 tl
-
verse bieslook (optioneel) als afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
143.8 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
591.3 kJ /
141.3 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.4 g
Koolhydraten
16.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1u.
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Kruidenboter flatbreads
35min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Walnoot Brittle
1u. 30min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Zachte graanrepen
1u.
Pompoensoep met room
35min