Apparaten en Accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Voorbereiding 5min
Totaal 10min
2 porties
Ingrediënten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
899 kJ /
215 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Vegan pudding
15min
Kimchi risotto
Geen beoordelingen
Glazuur
5min
Margarita
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Lamsspiesjes
Geen beoordelingen
Vitello tonnato
13u.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Pompoenrisotto met spek
25min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen