Apparaten en Accessoires
Brood met olijven
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 20min
6 porties
Ingrediënten
-
zwarte olijven ontpit150 g
-
melk lauw100 g
-
½ zakje gedroogde gist, (12 tot 13 g)verse gist (12 tot 13 g)½ blokje
-
suiker2 tl
-
water200 g
-
meel + naar believen500 g
-
20 g reuzelolijfolie20 g
-
zout15 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10.5 g
Calorieën
1627 kJ /
389 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
66.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Karameltaart
3u. 50min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Karamelpoeder
1u.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Chocoladetaart en gezouten karamel
3u. 15min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1u. 15min
Glutenvrij Focacciabrood
1u.
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Kip met rode paprika
1u. 5min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Gembersoep met rode paprika
50min