Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 200 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 200 g pure chocolade, minimum 63% cacao, callets of stukken
- 100 g water
- 250 g bloem
- 25 g cacaopoeder (ong. 4 el)
- 1 volle eetlepel bakpoeder
- 180 g lichtbruine suiker
- 180 g suiker
- 3 eieren
- 80 g crème fraîche
Glazuur
- 200 g pure chocolade, minimum 60% cacao, callets of stukken
- 200 g zachte boter, in stukken
- 200 g poedersuiker
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 3181 kJ / 760 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 77.3 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knapperige chocolade stokjes
55min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50 min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Geen beoordelingen
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Zwart-Wit Muffins
1h
Bessenlikeur
30min
Harde pistachekoekjes
45min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15 min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30 min
Marmercake
2h