Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Royal Icing sneeuwvlokken
- 1 eiwit, van groot ei (zie tip)
- 200 g poedersuiker
- ¼ tl vers geperst citroensap
- 1 el gedroogde, geraspte kokosnoot, om te besprenkelen
Biscuitgebak
- 4 eieren (63-73 g)
- 110 g basterdsuiker, en 2-3 el meer om te besprenkelen
- 120 g glutenvrij witte bloem
Mascarponeroom
- 500 g slagroom (ong. 48% vet)
- 100 g mascarpone
- 2 el poedersuiker
Opbouw en afwerking
-
200
g frambozenconfituur
of aardbeienconfituur - 150 g frambozen
- 100 g chocoladeschilfers, wit
- 20 g gedroogde, geraspte kokosnoot
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2501 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 39 g
- Verzadigd vet
- 24 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 88 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35 min
Knapperige koekjes
1h 30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1h 15 min
Appelcake
1h
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Granaatappel Mojito
10 min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Frambozen-pistache cake
4 Std. 35 Min
Muffins met chocoladechips
1h
Marmercake
2h
Citroencake
2h