Apparaten en Accessoires
Glutenvrije frambozen rolgebak
Voorbereiding 30min
Totaal 25u. 40min
10 porties
Ingrediënten
Royal Icing sneeuwvlokken
-
eiwit van groot ei (zie tip)1
-
poedersuiker200 g
-
vers geperst citroensap¼ tl
-
kokos, gedroogd, geraspt om te bestrooien10 g
Biscuitgebak
-
eieren (63-73 g)4
-
basterdsuiker110 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
basterdsuiker om te bestrooien20 - 30 g
Mascarponeroom
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
mascarpone100 g
-
poedersuiker20 g
Opbouw en afwerking
-
aardbeienconfituurframbozenconfituur200 g
-
frambozen150 g
-
kokos, gedroogd, geraspt20 g
-
chocoladeschilfers wit100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
88 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
2501 kJ /
600 kcal
Vetten
39 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
24 g
Koolhydraten
55 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Gestoomde citroencake
2 godz. 20 min
Citroencake
2 godz.
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Napolitaanse cake
Brak ocen
Tajine van kip met honing en pruimen
40 min
Traditionele vruchtenjam
55 min
Appelcake
1 godz.