Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2556 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolade toffee cake
2h
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Dille en feta flatbread
1h 20min
Aardbeien- en chocoladetaart
3 Std.
Buikmannetjes
1h 30min
Chocoladecake
40min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50 min.
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Muffins met chocoladechips
1h
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Marmercake
2h
Pannenkoeken
1h 15min