Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocoladebodem
- 3 eieren
- 150 g suiker
- ¼ tl zout
- 200 g zachte boter in stukken, en wat meer om in te vetten
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 50 g water
- 100 g bruine suiker
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 200 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 70 g cacaopoeder
Chocoladevulling
- 100 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 20 g cacaopoeder
- 80 g boter, in stukken
- 1 snuifje zout
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 350 g gecondenseerde melk, gezoet
Chocolade-ganache
- 150 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 250 g aardbeien
- 80 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 2 tl huisgemaakte vanillesuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2556 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Koekjes met chocoladechips
50 min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Chocolade sneeuwballen
1 godz.
Amandel Spritz-koekjes
1 godz.
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Drie soorten melk cake
Keine Bewertungen
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2sa 10 dk
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2 Std.
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen