Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 174.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamelsaus
1h 30min
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Kreplach
55min
Paastuin
Geen beoordelingen
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Drie soorten melk cake
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
Geen beoordelingen
Gezouten karameltaart
2 Std. 40 Min
Vanille-ijs sandwiches
13u. 25min
Banketbakkersroom
15min