Apparaten en Accessoires
Karameltaart
Voorbereiding 35min
Totaal 3u. 50min
12 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
174.3 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Vetten
19.4 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
11.7 g
Koolhydraten
40.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ananaspakketjes
1u.
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2u. 35min
Lemon curd
20min
Buikmannetjes
1u. 30min
Citroencake
2u.
Karamelpudding
1u.
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Brood met olijven
2u. 20min