Apparaten en Accessoires
Frambozen-pistache cake
Voorbereiding 20min
Totaal 4u. 35min
6 porties
Ingrediënten
De pistache ganache (de dag ervoor)
-
slagroom300 g
-
witte chocolade in stukken150 g
-
pistachepasta30 g
Het taartdeeg (op de dag zelf)
-
boter in stukken50 g
-
suiker120 g
-
eieren (150 g hele eieren)3
-
acaciahoning50 g
-
fleur de sel1 snuifje
-
slagroom80 g
-
bakpoeder6 g
-
bloem150 g
-
pistachepasta50 g
-
frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
287.8 mg
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
3030.3 kJ /
725.2 kcal
Vetten
42.2 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
24.7 g
Koolhydraten
73.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ouders verwennen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Groene smoothie
10min
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2u. 30min
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Karamelsaus
1u. 30min