Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De pistache ganache (de dag ervoor)
- 300 g slagroom
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 30 g pistachepasta
Het taartdeeg (op de dag zelf)
- 50 g boter, in stukken
- 120 g suiker
- 3 eieren (150 g hele eieren)
- 50 g acaciahoning
- 1 snuifje fleur de sel
- 80 g slagroom
- 6 g bakpoeder
- 150 g bloem
- 50 g pistachepasta
- 120 g frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3030.3 kJ / 725.2 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 24.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 287.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Bananensticks met chocoladecoating
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35 min
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 Std.
Glazuur
5min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35 min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Kippennoedelsoep
1h 35 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min