Apparaten en Accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Limoncello-Taart
2u. 30min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Limonade
5min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.