Apparaten en Accessoires
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Voorbereiding 30min
Totaal 2u.
12 stuks
Ingrediënten
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Vetten
25.8 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
9.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Geode cake
Geen beoordelingen
Hugo spritz
25u. 10min
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Taartje met chocolade-praliné
Geen beoordelingen
Appeltaart
1u.
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
De wafels van de foor
3u.